Wie is Joost eigenlijk?

Successen, maar vooral werknemers die tevreden zijn en blij zijn om voor Flextalent4u te werken. Dit om de doodeenvoudige reden, afspraken nakomen, bereikbaar zijn en eerlijk zijn. Ditzelfde geldt voor klanten, ze kunnen op ons bouwen vanwege bereikbaarheid en transparant handelen. Nee is ook een antwoord!

Om even wat meer te vertellen over Joost hebben we een interview gedaan. Het beste kan je ons leren kennen door eens langs te komen voor een gezellige kop koffie (thee mag natuurlijk ook)!

Hoe ziet de gemiddelde dag van Joost van Dis er uit?

Een dag als uitzender valt bijna niet te plannen doordat er veel op de dag zelf gebeurd waar je geen invloed op hebt.

Vaak ziet de opbouw er van een dag zo uit:

  • Overleg team (prioriteiten stellen)
  • Recruiten (zorgen voor interviews in de week, zodat die personen bemiddelt kunnen worden naar hun volgende baan)
  • Vacatures schrijven, voorstellen schrijven
  • Lunch (niet geheel onbelangrijk, onze benzine)
  • Potje darten (ontspanning levert energie op)
  • Middagen voorzien we veel van projectbezoeken (Van hardinxveld tot rotterdam en gorinchem tot aan Amsterdam).
  • Administratieve taken komen er omheen (uren opvragen, ziekmeldingen doen, contracten maken, samenwerkingsovereenkomsten opstellen)
  • Overleg en strategie bepalen met recruiters voor buitenlands personeel (vraag groeit)

Waarom hebben jullie ervoor gekozen om detacheerder te worden?

De diversiteit in het werk spreekt me vooral erg aan en uiteraard het contact met de mensen. Klanten en werknemers met elkaar in contact brengen is een mooie sport (topsport) en elke keer wanneer hier resultaat uit voortkomt voor zowel werkgever als werknemer dan straal ik van oor tot oor.

Wat zijn de leukste momenten van je werk?

Successen, maar vooral werknemers die tevreden zijn en blij zijn om voor Flextalent4u te werken. Dit om de doodeenvoudige reden, afspraken nakomen, bereikbaar zijn en eerlijk zijn. Ditzelfde geldt voor klanten, ze kunnen op ons bouwen vanwege bereikbaarheid en transparant handelen. Nee is ook een antwoord!

Wat maakt Flextalent4u anders dan andere uitzendbureau’s?

Hetgeen ik net vertel. Bedrijf dat zich ondergeschikt stelt aan de werknemer en werkgever. Zij zijn onze drijvende krachten en het recht op ons bestaan. Daar geloof ik heilig in.

Waar zie je Flextalent4u over 5 jaar?

Als een bedrijf dat structureel groeit, maar wel dezelfde normen en waarden blijft hanteren zoals bij de opstart. Ik wil mijzelf over 20 jaar in de spiegel aan kunnen kijken en oprecht kunnen zeggen; ik heb als ondernemer altijd naar eer en geweten gehandeld!

Maar Joost, wees nou eerlijk detacheren kan iedereen toch? Wat vindt jij van deze opmerking?

Ik geloof in het feit dat elk mens heel erg veel kan, maar dat ieder zijn kwaliteiten heeft. Onze kwaliteit is detacheren en ik ben er van overtuigd dat niet iedereen dit in zich heeft. 50 tot 100 keer telefoon, probleemoplossend kunnen denken en handelen, resultaat niet uit het oog verliezen, wervende teksten kunnen schrijven, projectbezoeken durven doen, netwerken etc. Er komt ontzettend veel bij kijken, maar ik doe het met liefde.

We zijn hier voor werk, maar een beetje over je privé leven willen we natuurlijk ook wel weten.

Ik heb 2 kinderen, Bob en Huub, van 3 en 1 jaar oud. Sinds 2014 ben ik getrouwd en woon ik met veel plezier in Hardinxveld-Giessendam. Hoewel ik graag mijn tijd stop in Flextalent4u heb ik (gelukkig) ook nog andere hobby's. Zo ben ik dol op wielrennen, tijd spenderen met mijn gezin, familie en vrienden. En als het even kan... dan doen we graag stedentrips of zoeken we de sneeuw op om lekker te skiën. En om mijzelf dan nog even tot het uiterste te drijven loop ik mee met de Nijmeegse Vierdaagse en heb ik afgelopen jaar voor de 80 van Langstraat gelopen waarmee ik een leuk bedrag heb weten op te halen voor KWF.

Klik hier voor ons complete vacature aanbod

Ervaringen

Contact

Manmakerweg 23
2971 VP Bleskensgraaf

0184-745083
info@flextalent4u.nl