Nou dat weer, 27 jaar bij een baas en dan failliet..... maar dan:
Ringg.. ohoh weer de telefoon. Ik ben benieuwd wie dat nu weer is om me wat te verkopen.
Hallo met Ad; en daar was ineens Leon van Flextalent4u aan de lijn. Hoi Ad, ik hoorde dat je opzoek bent naar een nieuwe uitdaging in de interieurbouw. Kunnen we misschien een afspraak maken?
Nou Leon, eerlijk gezegd heb ik al zoveel van die bureau's voorbij zien komen die van alles beloven maar niet nakomen, dus heb er eigenlijk geen trek in.
 
Oke, logisch. Ik snap dat je wat argwanend tegenover een uitzendbureau staat, maar is het een idee dat ik wat opdrachtgevers bel en wanneer ik je iets concreets kan bieden je terugbel?
Ja hoor, hoor ik mezelf zuchtend zeggen. Blijven ze bellen!
 
Een half uurtje later gaat de telefoon; Leon Kwakernaat van Flextalent4u klinkt het. Hij geeft aan een baan voor me in petto te hebben en dat hij graag een afspraak met me wilt plannen.
Ik ben totaal verbijsterd (flabbergasted). Leon heeft me nog niet ontmoet en geeft aan een mogelijkheid voor me te hebben. Dit was het eerste contact en vanaf dat moment is het in een stroomversnelling gegaan en zo ontzettend positief.
 
Hij heeft me aan een baan geholpen bij Da Capo in Hardinxveld-Giessendam en het is echt een fantastische baan. Ik werk er met zeer veel plezier en enthousiasme en dit allen dankzij een zeer goede begeleiding van Leon. Leon is echt een toffe kerel. Als er iets staat hij er, bellen en appen is geen enkel probleem en bij elk vraagstuk komt hij met een antwoord. Echt goud!
 
Mensen die werkzoekende zijn; schroom niet en klim in die telefoon. Bel 06-82691440, je krijgt Leon aan de telefoon en zet zich voor 200% in om je aan het werk te krijgen.
 
Flextalent4u GAAN ERVOOR, GEEN GEDOE!

Lees meer ervaringen

Referentie van: A. van Houwelingen
Scheepstimmerbedrijf Da-Capo te Hardinxveld-Giessendam

Geen massa, maar persoonlijk betrokken

0

Klantrelaties

0

Werknemers