Onderstaand treft u de resultaten aan voor de door u gedane zoekopdracht.

Werkvoorbereider/ tekenaar metaal - vacature

Als werkvoorbereider heb je een veelzijdige baan. In het proces ben je betrokken vanuit de calculatie. Vanuit de productie ben je nauw betrokken bij het volledige voorbereidingsproces inclusief tekenen van projecten.

Lees meer

Service Co├Ârdinator - vacature

Ons installatiebedrijf is op zoek naar een gemotiveerde Service Coördinator. In deze functie ben jij de spin in het web tussen de klant en jouw collega’s. De gehele verantwoording voor de planning, voorbereiding en uitvoering van service- en onderhoudswerkzaamheden draag je samen met een team van servicemonteurs.

Lees meer

Monteur luchtbehandelingssystemen - vacature

Als monteur ben je verantwoordelijk voor het reinigen, desinfecteren, inspecteren en coaten van de luchtbehandelingssystemen in utiliteitsgebouwen en marineschepen. Door middel van droge perslucht werk je aan het verbeteren van de luchtkwaliteit.

Lees meer

Airco monteur - vacature

Wij zijn actief in het aanleggen van airco systemen, dus het monteren van airco’s bij particulieren, maar ook in bedrijfskantoren. Een airco werkt pas wanneer deze volledig is aangesloten, dus wanneer de binnen unit en buiten unit volledig zijn afgemonteerd. Hierbij komt het niet alleen aan op kennis van montage, maar er schuilt ook een enorme techniek achter. In deze koeltechniek zit veel elektriciteit en om dit volledig aan te leggen moet je zeker beschikken over technische kennis en kennis van materialen en gereedschappen.

Lees meer

Vakman voor aanleggen van tuinen - vacature

Lees meer

Blokkenlijmer - vacature

Ons bedrijf is actief in het blokken lijmen. Wij werken voornamelijk voor een grote opdrachtgever uit de regio en zij zetten alle binnenwanden voor woningbouw, maar ook in de utiliteit.

Lees meer

Tekenaar (luxe) bergingen, carports, garages - vacature

Als tekenaar (luxe) bergingen, carports, garages en overige houtconstructies werk je samen in een team van ca. 3 collega’s. De werkzaamheden bestaan uit opstellen en uitwerken van (detail- c.q. werktekeningen) tekeningen, e.v.t. communicatie met  in- en externe partijen, intern projectoverdracht verkoop- / productieteam, het opstellen van planningen en het e.v.t bestellen van toe te passen materialen.

Lees meer

Assistent hekwerk monteur - vacature

Wij zijn als bedrijf werzaam in de hekwerk sector. En reeds meer dan 10 jaar actief in het zetten van hekwerken rondom sportvelden, langs privé terreinen, rondom speeltuinen etc. Wij zoeken een assistent monteur welke verantwoordelijk is voor de toevoer van materialen, het slaan van palen, het transport van hekwerken etc.

Lees meer

Inpak operator - vacature

Vakmahschap, kwaliteit en betrokkenheid. Dat zijn de kernwaarden van ons bedrijf. We zijn gespecialiseerd in het verpakken van speciale biologische producten.

Lees meer

AutoCAD tekenaar - vacature

Wij zijn per direct op zoek naar een tekenaar die ervaring heeft met AutoCAD voor het uitwerken van kanaalplaatvloeren. Binnen ons bedrijf gaan wij een nieuw concept uitwerken, en je zult dan ook spil worden van deze nieuwe activiteiten.

Lees meer

Assistent hovenier - vacature

We zoeken per direct een jongeman die tot de bouwvak fulltime inzetbaar is. Het gaat om een assistenten functie bij een hovenier. Bedrijf zit in Alblasserdam en doet voornamelijk tuinen in de regio Drechtsteden / Rijnmond.

Lees meer

Een ervaren TIG lasser - vacature

Ben jij dé ervaren TIG-lasser die wij zoeken? Wij bieden uitzicht op een contract met een marktconform salaris conform de CAO kleinmetaal. Je werkt met een gezellig, en niet al te groot, team en je gaat aan de slag in je eigen lascabine met uitsluitend goede materialen tot je beschikking.

Lees meer

Het Corona-virus. Het grijpt om zich heen. In hoog tempo. Bizar. - nieuws

nieuws

SMID-BANKWERKER - vacature

Ben jij sterk als staal, beschik jij over een ‘hands-on’ mentaliteit en wil jij als smid-bankwerker aan de slag? Smeed dan het ijzer nu het nog heet is!

Lees meer

CONSTRUCTIEBANKWERKER - vacature

Wij zijn een bedrijf in de polder met een passie voor ambacht. De mensen die bij ons werkzaam zijn, hebben ieder hun eigen specialisme.

Lees meer

MONTEUR BUITENDIENST - vacature

Vind je het leuk om te werken op diverse unieke locaties door heel Nederland? Heb je ervaring met het monteren van metaal in de buitendienst?

Lees meer

TECHNISCH TEKENAAR - vacature

Lees meer

Heftruckchauffeur / allrounder - vacature

Lees meer

Technisch medewerker - vacature

Deze onderneming is een internationaal opererend bedrijf wat zicht richt op het plaatsen en reinigen van luchtkanalen in gebouwen en op schepen. Je bent er ook aan het juiste adres voor bijvoorbeeld brandbeveiliging. De projecten zijn door heel Nederland en worden ook uitgevoerd in het buitenland.

Lees meer

Schilders gezocht - vacature

Ben jij schilder en zou je graag willen werken aan de restauratie van monumentaal goed in de regio’s Dordrecht, Rotterdam, Den Haag en Amsterdam?

Lees meer

Flextalent4u TEGEN kanker! - nieuws

nieuws

Wie is Joost eigenlijk? - nieuws

nieuws

Financieel / Administratief medewerk(st)er - vacature

Voor een leuke onderneming actief in de metaalindustrie zoeken wij een fulltime administratief medewerk(st)er. Zij werken met de materialen brons, metaal en gietijzer en doen voornamelijk maatwerk voor hun klanten. Voorafgaande aan productie wordt er veel werk verricht, maar ook naderhand. In die fases ben jij de belangrijke interne schakel!

Lees meer

Tijd voor vakantie! - nieuws

nieuws

Buitendienstmonteur metaalwerk / restauratie - vacature

Wij zijn per direct op zoek naar een gemotiveerde buitendienstmonteur.

Lees meer

AutoCAD-tekenaar - vacature

 Ben jij de juiste persoon voor ons metaalbedrijf gevestigd in Gorinchem?

Lees meer

Constructiebankwerker/lasser - vacature

Lees meer

Handige timmerman beschikbaar! - nieuws

nieuws

Hydrauliek monteur - vacature

Voor verbreding van het bedrijf en door groei zijn zij op dit moment per direct zoekende naar een ervaren hydrauliek monteur.

Lees meer

Vakantiewerk

Lees meer

Pijpfitters, inbouw monteur, hydrauliek monteur en lassers - vacature

Voor enkele grote organisaties in de regio Rotterdam zijn wij per direct op zoek naar zowel junior als ervaren pijpfitters met ervaring in de scheepsbouw. Daarnaast zijn we op zoek naar inbouw monteurs, hydrauliek monteurs en lassers.

Lees meer

Prettige feestdagen! - nieuws

nieuws

Leerling/hulpmonteur Warmtepompen, Airconditioning & Zonnepanelen - vacature

Bij ons staat duurzame energie centraal. Door het toepassen van energiezuinige en duurzame installaties verlaagt u de energiebehoefte en kunt u besparen op uw totale energiekosten.

Lees meer

Monteurs (mechanisch / hydrauliek) - vacature

Ben jij monteur en zoek je werk in een enthousiast en gezellig team waarbij er technische uitdagingen en doorgroei mogelijkheden zijn? Reageer dan nu op deze vacature!

Lees meer

Ervaren glaszetter - vacature

Heb jij aantoonbare werkervaring als glaszetter en wil je direct op contractbasis aan de slag?

Lees meer

Heftruckchauffeurs - vacature

Je komt te werken in een leuk, energiek team in een dynamische omgeving; geen dag is hetzelfde. Dus ben jij degene die we zoeken?

Lees meer

Calculator / Werkvoorbereider - vacature

Heb jij een flexibele instelling, heb je affiniteit met elektrotechniek, werktuigbouw en ben je in het bezit van je rijbewijs B? Dan is dit wellicht dé baan voor jou!

Lees meer

Servicemonteur - vacature

Als service monteur verzorg je, zowel intern als op locatie bij de klant, service en onderhoud aan verschillende las- en snijmachines. Je zoekt storingen in het elektronische circuit en lost deze op, repareert de machines en zorgt voor het inregelen, afstellen en zo nodig programmeren van de besturing.

Lees meer

(leerling) Hekwerkmonteur - vacature

Voor een middelgrote ondernemer in Hardinxveld-Giessendam zijn wij op zoek naar hekwerkmonteur. Is het jouw passie om bijvoorbeeld een mooie omheining te maken langs een sportveld of woning? Dan zoeken we jou!

Lees meer

Samensteller stalen puien - vacature

Met name restauratie is een onderdeel binnen onze disciplines waar we goed in zijn, tevens zijn we goed ingevoerd bij de RCE (rijksdienst voor het cultureel erfgoed) en werken zeer veel aan monumenten welke de status rijksmonument hebben.

Lees meer

Monteur mechanische techniek - vacature

Jij hebt het: passie voor techniek en je bent geïnteresseerd om te werken aan nieuw hoogstaand Construction Equipement (graafmachines, dumpers) van wereld spelers. In onze werkplaatsen in Groot-Ammers (15km van Gorinchem) worden machines met wel 1000 verschillende configuraties opgebouwd naar de wensen van klanten voor de Europeesche markt.

Lees meer

Schilder - vacature

Voor een leuk, fris en 'klein' schildersbedrijf in Giessenburg zoeken wij een vakbekwaam, gediplomeerd schilder. Dit bedrijf werkt momenteel in een team van 4 personen en zitten voornamelijk in de renovatie en onderhoud van kantoorpanden. Dit wisselen zij af met particulier werk in de regio van Giessenburg. De kantoorpanden worden onder handen genomen in Rotterdam en Amsterdam. Dat betekent dat er eigenlijk altijd binnenwerk te doen is dus garantie kan worden gegeven op hele jaren werk. Geen seizoenen, maar een garantie van werk voor de komende jaren kan worden afgegeven. Een zeer prettige bijkomstigheid, zodat het voor jouw als schilder meer zekerheden biedt. Gedij jij in een klein team die het hoogst haalbare qua kwaliteit garandeert, dan zoeken we jou!

Lees meer

Monteur gemalen - vacature

Onze relatie is een familiebedrijf en gevestigd in de regio Alblasserwaard. Aangezien alle voorkomende disciplines op gebied van civiele, bouwkundige werken, elektrotechniek en werktuigbouwkunde binnen het bedrijf worden uitgevoerd, hebben we een zeer uitgebreid dienstenpakket. Zij acteren zeer proactief en zijn daarbij flexibel ingesteld. Onze relatie is gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren, leveren en monteren van apparatuur voor met name (nieuwbouw en renovatie) van minigemalen, rioolgemalen, poldergemalen, grote nat- of droogopgestelde installaties, IBA's, afval-/rioolwaterzuiveringsinstallaties en vacuüminstallaties. De integrale kennis binnen het bedrijf rekenen ze tot één van de specialismen. Met het inleven in de wensen van de opdrachtgever in combinatie met de integrale kennis zijn inmiddels al vele projecten tot volle tevredenheid gerealiseerd.

Lees meer

Productiemedewerker(s) - vacature

Onze relatie, een familiebedrijf opgericht in 1972, is specialist in oppervlaktetechniek. Of het nu gaat om spuitwerk, poedercoating, verzinken, je kunt bij ze terecht. Sinds 1972 heeft deze familie enorme stappen gemaakt in de markt en daarom hebben zij inmiddels 2 prachtige loodsen waar vanuit ze werken. De ene loods is voornamelijk ingericht voor alle logistieke processen. De vrachten komen daar aan, maar ook de inmiddels afgewerkte producten zullen daarvandaan weer vertrekken. De andere loods is de loods waar het vakwerk wordt verricht. Daar staan de zeer moderne spuitcabines en baden voor het verzinken van allerlei werkstukken van staal. Al met al een prachtig bedrijf die momenteel wegens groei zoekende zijn naar een productiemedewerker. Bijvoorbeeld altijd al willen weten hoe het traject gaat om een hekwerk zoals op de afbeelding te zien zo mooi in kleur te krijgen? Dan is dit je kans om dat wellicht te leren!

Lees meer

Poedercoater / Spuiter - vacature

Onze relatie, een familiebedrijf opgericht in 1972, is specialist in oppervlaktetechniek. Of het nu gaat om spuitwerk, poedercoating, verzinken, je kunt bij ze terecht. Sinds 1972 heeft deze familie enorme stappen gemaakt in de markt en daarom hebben zij inmiddels 2 prachtige loodsen waar vanuit ze werken. De ene loods is voornamelijk ingericht voor alle logistieke processen. De vrachten komen daar aan, maar ook de inmiddels afgewerkte producten zullen daarvandaan weer vertrekken. De andere loods is de loods waar het vakwerk wordt verricht. Daar staan de zeer moderne spuitcabines en baden voor het verzinken van allerlei werkstukken van staal. Al met al een prachtig bedrijf die momenteel wegens groei zoekende zijn naar een nieuwe poedercoater / spuiter.

Lees meer

Calculator - vacature

Voor een goede relatie van ons, Smeed- en Constructiebedrijf van der Vegt, zijn wij opzoek naar een ervaren calculator. Dit bedrijf bestaat inmiddels ruim 110 jaar en is specialist in het restaureren van monumentale panden. Hierbij moet je denken aan de restauratie van stalen kozijnen en andere stalen objecten van A tot Z. Naast de restauratie van deze panden is het tegenwoordig ook een trend om deze stalen kozijnen te plaatsen in de nieuwbouw of verbouw van een particuliere woning. Je zult dus niet enkel en alleen calculaties uitvoeren van de grotere projecten van restauratie-aannemers, maar ook de kleinere particuliere aanvragen. Lekker afwisselend en divers!

Lees meer

Onderhoudsschilders(s) - vacature

Voor een kwartet aan schildersbedrijven in de regio Alblasserwaard en Drechtsteden zoeken wij per direct versterking op schildersgebied. Een tweetal van deze klanten zijn ondernemingen met +20 werknemers en de andere 2 klanten zijn kleinere ondernemers met minder dan 5 werknemers. Allen zijn volledig gefocust op het onderhoudswerk met daarbij een klein percentage aan nieuwbouw. Wanneer jij zoekende bent naar een werkgever die jouw voor de langere termijn kan voorzien van werk, dan zoeken we jouw! Zij zijn over het algemeen het gehele jaar bezet in het werk, dus je hoeft je niet al teveel zorgen te maken over een WW aanvraag in de winterperiode. Het leveren van een totaalpakket, dat is waar onze klanten voor staan. Een beleving, dat moet het voor de particulier in kwestie worden. Ben jij een persoon die klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan en ben jij bereid om naast schilderwerk ook af en toe te behangen, te stofferen of PVC te leggen? Dan ben je echt de aangewezen persoon om bij ons te solliciteren!

Lees meer

Monteur - vacature

In de werkplaatsen van onze klant in Groot-Ammers worden voor zowel interne als externe klanten een breed scala aan technische werkzaamheden aangeboden, zoals assemblage en modificaties aan graafmachines, dumpers, trekkers, opleggers, module voertuigen). Kortom, afwisselende werkzaamheden aan klein en groot materieel. Het zijn stuk voor stuk hoogstaande machines. Is het je droom om jeechnische kennis en vaardigheden te gebruiken om met zulke machines te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

IJzerwerker - vacature

Onze klant zoekt per onmiddellijke ingang een vakbekwaam ijzerwerker die ook bedreven is in het laswerk. Het bouwen van secties voor de scheepsbouw, daar moet de ervaring liggen om te slagen binnen deze onderneming. Momenteel opereren zij met een groep van 40 medewerkers in Zuid-Holland om mee te werken aan de grootste casco's die worden gebouwd. Ben jij al jaren werkzaam in de scheepsbouw, is dit je passie en kan jij volmondig zeggen dat je ijzerwerker bent? Dan gaan wij heel graag het gesprek met je aan!  

Lees meer

OPENING! - nieuws

nieuws

Facebook - nieuws

nieuws

Lancering Instagram page - nieuws

nieuws

Nieuws

Altijd op de hoogte van regionaal nieuws, veranderingen en Flextalent4u inhoudelijk gerelateerde dingen! Wij brengen het op luchtige wijze, zodat het leuk blijft om te lezen

Lees meer

Resultaten

Lees meer

Natascha Leenman - Administratief Medewerkster - referentie

Hoe ben je met Flextalent4u in aanraking gekomen?Natascha: Leon is een oude bekende. Toen ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging moest ik gelijk aan Leon denken en heb hem benaderd met de vraag of hij me op weg kon helpen.  Wat zijn je ervaringen tot nu toe met Flextalent4u?Natascha: Mijn...

Lees meer

Ad van Houwelingen - Scheepsinterieurtimmerman - referentie

Nou dat weer, 27 jaar bij een baas en dan failliet..... maar dan:Ringg.. ohoh weer de telefoon. Ik ben benieuwd wie dat nu weer is om me wat te verkopen.Hallo met Ad; en daar was ineens Leon van Flextalent4u aan de lijn. Hoi Ad, ik hoorde dat je opzoek bent naar een nieuwe uitdaging in de...

Lees meer

Reactie op vacature

Lees meer

Vacatures

Lees meer

Referenties

Wij zijn trots op onze mensen

Lees meer

Bedankt voor uw verzoek

Bedankt voor het terugbelverzoek, wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Lees meer

Sitemap

Lees meer

Privacy statement

Privacy policy voor Flextalent4u, eigenaar van www.flextalent4u.nl Download hier ons privacy beleid als PDF document 1) Waarborgen Privacy Het waarborgen van de privacy van bezoekers van www.flextalent4u.nl is een belangrijke taak voor ons. Daarom beschrijven we in onze privacy policy welke...

Lees meer

Disclaimer

Disclaimer voor www.flextalent4u.nl Op deze pagina vindt u de disclaimer van www.flextalent4u.nl, zoals deze beschikbaar is gesteld door Flextalent4u. In deze disclaimer geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden. Intellectueel eigendom Het gebruik van...

Lees meer

Algemene voorwaarden

Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op – en maken onlosmakelijk deel uit van – iedere aanbieding, offerte en overeenkomst die betrekking heeft op door Flextalent4u gevestigd te Hardinxveld-Giessendam verder te noemen “gebruiker”, te leveren producten van welke...

Lees meer

Contact

Flextalent4u  Manmakerweg 14 2971 VP Bleskensgraaf 0184-208820 info@flextalent4u.nl Wij staan altijd klaar voor een goed gesprek. Bent u op zoek naar een samenwerking of juist een baan? Kom eens langs!!

Lees meer