Altijd op de hoogte van regionaal nieuws, veranderingen en Flextalent4u inhoudelijk gerelateerde dingen! Wij brengen het op luchtige wijze, zodat het leuk blijft om te lezen.

Volledige ontzorging door uitzendbureau Flextalent4U

Zo'n vijf jaar geleden werd het Bleskensgraafse bedrijf Flextalent4u opgezet door Joost van Dis en Leon Kwakernaat. Twee mannen met dezelfde visie startten een eigen uitzendbureau vanaf de keukentafel in huis. Een uitzendbureau gespecialiseerd in bouw en techniek. Met een groot netwerk werken de heren samen met Dave de Jong sinds 2018 vanaf het nieuwe pand aan de Manmakerweg in Bleskensgraaf. Een...

Lees meer

Het Corona-virus. Het grijpt om zich heen. In hoog tempo. Bizar.

Ook al hebben we goed opgeleide specialisten, ook hebben we 17 miljoen meningen. Feit is, dat deze situatie nieuw is voor ons allemaal. En elke dag is anders!

Lees meer

Flextalent4u TEGEN kanker!

Van 14 op 15 september ga ik (Joost) de 80 van Langstraat te Waalwijk lopen. Dit in een maximale duur van 20 uur. Dat betekent, 2,5 werkdag achtereenvolgens lopen! Een flinke trip, maar met steun van jullie allen moet ik het voltooien.

Lees meer

Wie is Joost eigenlijk?

Successen, maar vooral werknemers die tevreden zijn en blij zijn om voor Flextalent4u te werken. Dit om de doodeenvoudige reden, afspraken nakomen, bereikbaar zijn en eerlijk zijn. Ditzelfde geldt voor klanten, ze kunnen op ons bouwen vanwege bereikbaarheid en transparant handelen. Nee is ook een antwoord!

Lees meer

Tijd voor vakantie!

De zomerperiode is weer aangebroken, veel bedrijven sluiten binnenkort voor enkele tijd de deuren. En andere draaien maximaal om te profiteren van de zomerperiode. Wij stoppen niet maar zullen ook gedurende de komende weken aangepaste bezetting hebben.

Lees meer

Handige timmerman beschikbaar!

Per komende maandag hebben wij een handige timmerman beschikbaar. Ben of ken jij iemand die wel een goede vakman met 2 rechterhanden kan gebruiken voor korte of langere tijd? Bel dan met 0184-208820 of stuur een e-mail naar info@flextalent4u.nl

Lees meer

Prettige feestdagen!

Wij willen jou en u hele fijne kerstdagen en uiteraard een prettig nieuwjaar wensen.

Lees meer

OPENING!

Klik en krijg een impressie van onze prachtige opening! Het was een fantastisch mooi feest.

Lees meer

Facebook

https://www.facebook.com/Flextalent4u

WEEK 18!!!

Lancering van de Flextalent4u Facebookpagina. Blijf voortdurend op de hoogte van actuele vacatures, leuke nieuwsberichten, leuke feitjes en nieuws uit de regio. Help alstublieft mee om deze pagina massaal te delen, zodat de werkloosheid nog verder daalt. Delen is vermenigvuldigen!

Bent u zoekende naar een leuke job in de bouw, techniek,...

Lees meer

Lancering Instagram page

https://www.instagram.com/Flextalent4u

WEEK 19!!!

Lancering van de Flextalent4u Instagrampage. Blijf voortdurend op de hoogte van actuele vacatures, leuke nieuwsberichten, leuke feitjes en nieuws uit de regio. Help alstublieft mee om deze pagina massaal leuk te vinden, zodat de werkloosheid nog verder daalt. Liken staat garant voor een groot bereik en uiteindelijk het bereik richting...

Lees meer

Ervaringen

Contact

Manmakerweg 14
2971 VP Bleskensgraaf

0184-208820
info@flextalent4u.nl