Waarom Flextalent4u?

Wij zijn de regionale partij waar het plezier van de medewerker en de tevredenheid van de werkgever centraal staan. Bij Flextalent4u nemen we de zorg uit handen van de werkgever en zijn we 24/7 bereikbaar voor de werknemer. Daarnaast bieden we administratieve ondersteuning aan beide partijen, zodat u zich kunt focussen op wat echt belangrijk is. 

Ontdek hoe wij uw werkgeluk en efficiëntie kunnen verhogen!

24 / 7 iedere dag weer

Bij Flextalent4u staan we altijd voor je klaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Onze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat je vanaf het eerste uur contact hebt met één vast aanspreekpunt. We bieden begeleiding zowel op als naast het werk en organiseren regelmatig vragenuurtjes op locatie om de tevredenheid van zowel werkgever als werknemer te waarborgen.

Groot bereik & persoonlijke contact

Onze diensten gaan verder dan alleen begeleiding; we plaatsen vacatures direct op social media, onze website en jobboards tijdens de afspraak. Daarnaast voeren we wervingscampagnes op maat uit, eventueel met bedrijfslogo en naam, mits er exclusiviteit is. Na één maand organiseren we standaard een evaluatiegesprek, gevolgd door tweewekelijks contact om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Onverwachtse situatie, wij schakelen

Mocht een werknemer onverhoopt vertrekken, dan streven wij ernaar om binnen 72 uur een vervanger te vinden. Dit alles bieden we tegen marktconforme prijzen, een handelsmerk waar we trots op zijn. Flextalent4u is een gecertificeerd bureau (NEN, SNF, SNA, VCU), waardoor we voldoen aan de strengste normen en de wens van het kabinet om 'zuivere' uitzendbureaus te stimuleren. Bij ons ben je in goede handen.

Flextalent4u
Manmakerweg 23
2971 VP Bleskensgraaf

0184-745083
info@flextalent4u.nl